Ακολουθήστε μας μέσω: Facebook | Email καθημερινή ενημέρωση

ΟΑΕΔ - Σεμινάρια - Επιδοτούμενα σεμινάρια 2012

Τα επιδοτούμενα σεμινάρια εξυπητερούν πολίτες που χρειάζονται εξειδίκευση και στόχο έχουν τη βελτίωση των γνώσεών τους ώστε να έχουν περισσότερες επαγγελματικές δεξιότητες. Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας. Στην ιστοσελίδα αυτή συγκεντρώνονται πληροφορίες που εντοπίσαμε για τα πιο πρόσφατα επιδοτούμενα σεμινάρια καθώς και για αυτά που αναμένονται.

Επαναλειτουργούν σε λίγες μέρες, μετά και τις διακοπές λόγω των εορτών, τα εργαστήρια εθελοντικής ενισχυτικής διδασκαλίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπου παρέχονται δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές που φοιτούν στα γυμνάσια και τα λύκεια...

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων, του ΟΑΕΔ. Μπορούν να συμμετέχουν άτομα που εργάζονται και είναι αποκλειστικά ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ.

http://misuom.blogspot.gr/2012/12/blog-post_19.html

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων ν. Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη της ότι σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης εργαζομένων και αυτοαποσχολούμενων διάρκειας 40 ωρών...

http://radioflorina.blogspot.gr/2012/12/40-5.html

Η υποβολή των προτάσεων, η οποία ξεκίνησε στις 28/11/2012, γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου στον κεντρικό κόμβο του ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ, έως και τις 28/02/2013.

Ο Δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικής Δομής Ενισχυτικής Διδασκαλίας, η οποία θα παρέχει δωρεάν μαθήματα σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών...

Στόχος των σεμιναρίων είναι η αναβάθμιση των επαγγελματικών προσόντων του ανθρώπινου δυναμικού και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και εργοδότες πολύ μικρών επιχειρήσεων (μέχρι 3 εργαζόμενους).
Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών,...

Ακολουθώντας το παράδειγμα μεγάλων αμερικανικών πανεπιστημίων όπως το Χάρβαρντ και το MIT, το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (OU) της Βρετανίας ξεκινά συνεργασία με άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας προκειμένου να προσφέρει δωρεάν μαθήματα μέσω του...

http://www.chemist.gr/2012/12/8427/

Πρόγραμμα κατάρτισης ΛΑΕΚ του έτους 2012, προκηρύσσει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) με στόχο να διευρυνθούν οι ευκαιρίες κατάρτισης των εργαζομένων στις μικρές επιχειρήσεις.

http://primeconomy.blogspot.gr/2012/12/2012_24.html

Κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια 40 ώρες και οι συμμετέχοντες θα επιδοτούνται με 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.

Οι δράσεις κατάρτισης ξεκίνησαν ήδη και θα διαρκέσουν μέχρι το Σεπτέμβριο 2014.

http://www.aggelies.pro/2012/12/blog-post_19.html

Πληκτρολογήστε το email σας για να λαμβάνετε καθημερινές ενημερώσεις (μέσω της υπηρεσίας FeedBurner)

Email: