Ακολουθήστε μας μέσω: Facebook | Email καθημερινή ενημέρωση

Voucher | Training | Επιταγή, Επιταγές Επαγγελματικής Κατάρτισης

Voucher: Οι επιταγές καταρτισης εξυπητερούν πολίτες που χρειάζονται εξειδίκευση και στόχο έχουν τη βελτίωση των γνώσεών τους ώστε να έχουν περισσότερες επαγγελματικές δεξιότητες. Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας. Στην ιστοσελίδα αυτή συγκεντρώνονται πληροφορίες που εντοπίσαμε για τα πιο πρόσφατα vouchers καθώς και αυτά που αναμένονται.

Οι ωφελούμενοι θα επιδοτηθούν με 7.800€ (συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων) για να παρακολουθήσουν 240 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 960 ώρες πρακτική άσκηση σε δημόσιο νοσοκομείο.

Πρόκειται για απόφαση που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας κατά την τελευταία του συνεδρίαση και αφορά ανέργους δημοσιογράφους, φορτοεκφορτωτές και ανέργους ηλικίας έως 29 ετών.

1. Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (...

Το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση για νέους ανέργους ηλικίας άνω των 30 ετών» αναμένεται να προκηρυχθεί άμεσα.


Σε αναμονή για το νέο πρόγραμμα Voucher για άνεργους νέους

http://tiny.cc/programmialsvoucher

Η υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα γίνεται προσωπικά από τον κάθε ενδιαφερόμενο και αποκλειστικά μέσα από την ειδική ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr

http://voucher.gov.gr/

Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν περίπου 3.298 εργαζόμενοι στον φορτοεκφορτωτικό κλάδο.

Προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης (Voucher)

Ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης (Voucher) του προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών»

Ημ. καταχώρισης 18/03/2014 - 08:10 :: Νέο πρόγραμμα Voucher τον Απρίλιο

Νέο πρόγραμμα Voucher τον Απρίλιο

http://is.gd/voucherneoprogrammavoucher

ΝΕΑ Επιταγή (Voucher) Κατάρτισης & Απασχόλησης, για άνεργους

http://is.gd/nedotoymoepidotoymenoprogramma

Πληκτρολογήστε το email σας για να λαμβάνετε καθημερινές ενημερώσεις (μέσω της υπηρεσίας FeedBurner)

Email: